רבים יודעים שסוכר/פחמימה הוא הדלק המרכזי של הקנדידה (פטרית שמר)אבל האם ידעתם שגם שומנים יכולים לשחק תפקיד משמעותי?
כאשר יש עודף שומנים בדם, במיוחד טריגליצרידים וכולסטרול LDL , הגוף נכנס למצב של עמידות לאינסולין, מצב שבו התאים פחות מגיבים להורמון האינסולין.
התוצאה?
הסוכר נשאר בדם ברמות גבוהות יותר!
ומה קורה כשיש הרבה סוכר בדם?
הסוכר מחלחל לרקמות ולמערכת העיכולויוצר סביבה מושלמת לשגשוג הקנדידה. במקביל, הדלקתיות שנוצרת מעודף השומנים מחלישה את מערכת החיסון, מה שמאפשר לקנדידה להתפשט בקלות רבה יותר.
איזון נכון של שומנים בריאים לצד הפחתת פחמימות מזוקקות, יסייע להפחתת רמות הסוכר ולהאטת שגשוג הקנדידה!
עייפות כרונית ? תאווה לפחמימות ? נפיחות וגזים כלואים ? דלקת חוזרת ? אלה רק חלק מתופעות הקנדידה
לפרטים ומידע לתוכנית טיפול משולבת יעודית
כתבי לי בוואצאפ 0512202250
גליה נהרי